Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță NEBUNIE, Ciutacu reacționează: Jurnaliști CELEBRI ar putea fi citați pentru audieri la Poliție, după plângerea fostului șef a STS

evelinapauna.ro
ciutacu

Cazul Caracal ar putea lua o turnură complet neașteptată. Jurnaliști cunoscuți, precum Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Sorina Matei sau Marius Tucă ar putea să fie audiați la Poliție. Totul după ce fostul șef al STS, Sorinel Vasilca, a făcut o plângere penală pe numele lui Alexandru Cumpănașu. Vasilca acuză că unchiul Alexandrei ar fi făcut presiuni pentru ca el să fie forțat să demisioneze.

Citește și:  Gheorghe Dincă, noi MĂRTURII ȘOCANTE despre violurile din casa sa: Luiza Melencu l-a bătut pe Ștefan Risipițeanu

Printre probele anexate de Vasilca se numără și emisiuni realizate de jurnaliștii amintiți mai sus, care, acum, riscă să fie citați la Poliție pentru a da explicații.

"Acu’ eu ce sa zic? N-am mai fost la militie de cand il cauta Codruta pe Sebi la mine in sertar. Daca patria o cere, ma duc si la Sectia 10. Si asa nu i-am mai vazut demult pe Tuca si pe Gadea. Mai schimbam si noi o vorba, ca baietii...", scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.