Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunţă o şedinţă cu dureri de cap în PNL. Liberalii decid strategia pe Codul Fiscal

sigla pnl

Între PNL şi Klaus Iohannis s-a produs o ruptură majoră după ce preşedintele a retrimis în Parlament Codul Fiscal votat de liberali. PNL va avea o şedinţă în care va decide cum va acţiona la reexaminarea Codului Fiscal, anunţă copreşedintele Alina Gorgiu.

Aceasta a spus că PNL aşteaptă de la Victor Ponta studiile şi cifrele care să justifice pachetul de măsuri de relaxare fiscală, în funcţie de care, în data de 3 august, în cadrul Biroului Politic, va lua o decizie legată de modul în care va vota acest document la sesiunea parlamentară extraordinară. 

"Discuţia noastră, în funcţie de ce ne prezintă PSD, va fi în Biroul Politic din 3 august. Poziţia noastră va fi făcută publică în data de 3 august, în urma şedinţei de birou, pentru că până atunci sperăm să putem vedea din partea PSD o dovadă de responsabilitate şi de responsabilizare, de ce nu? Sperăm ca până atunci argumentele care să stea la baza acestei relaxări fiscale să fie făcute publice", a mai spus Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

Aceasta a adăugat că PNL va susţine măsurile de relaxare fiscală dacă Guvernul va prezenta o strategie de reformare şi restructurare a companiilor de stat, de reducere a evaziunii sau de mărire a gradului de colectare la bugetul de stat.

Co-preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) a declarat duminică seara, la Topliţa, că nu înţelege "isteria" pe care Partidul Social Democrat (PSD) o aduce în spaţiul public, legată de Codul Fiscal, întrucât partidul pe care-l reprezintă nu cere decât o dezbatere argumentată şi justificată legată de relaxarea fiscală. 

"Nu înţeleg toată această isterie pe care PSD o aduce în spaţiul public, pentru că nici nu am ars Codul Fiscal, nici nu l-am băgat la gunoi, nici nu i-am rupt paginile, ci pur şi simplu cerem o dezbatere argumentată şi justificată, fără niciun fel de discurs demagogic sau populist de gen Syriza, pe care îl practică astăzi domnul Ponta, din păcate", susţine Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.