Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunţă proteste masive: Ce anunţă sindicatele

scandal

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret începe consultarea membrilor cu privire la organizarea protestelor la nivel naţional. Cine doreşte şi de ce suntem împinşi să protestăm şi să se ajungă la blocarea activităţii în Sport şi Tineret? Deşi SNST a arătat peste tot situaţia dramatică a salarizării din domeniul nostru de activitate, dar şi impactul bugetar redus pe care îl poate avea o creştere a salariilor celor aprox.3.000 de angajaţi, până acum nu s-au găsit soluţii pentru revendicările noastre.

Susţinute de conducere, cererile angajaţilor din alte ministere au fost rezolvate prin diferite amendamente la Ordonanța 2 pe care guvernul a dat-o în acest an și au fost majorate cu 20% începând cu 1 iunie salariile pentru angajații de la ARBDD Delta Dunării, agențiile de Mediu, Garda de Mediu, OPC, IMM-uri, etc.

SNST atrage atenţia că nemulţumirile membrilor, aşa cum au fost transmise din toate judetele ţării, au ajuns la un nivel maxim, iar ignorarea acestora şi lipsa unor acţiuni imediate va duce la declanşarea unor conflicte, la escaladarea tensiunilor şi la manifestări spontane de protest, care pot fi urmate de boicotarea competitiilor sportive. Nerespectarea promisiunilor făcute la întrunirea liderilor SNST din 23 martie 2017, lipsa totală a unor răspunsuri şi soluţii, alături de tergiversarea încheierii Contractului colectiv şi Acordului colectiv de muncă vor avea ca urmări reacţii în lanţ, care pot duce la blocarea totală a activităţii din Sport şi Tineret.

Cerem public conducerii MTS să organizeze în regim de urgenţă o întâlnire cu delegaţia SNST, în care să fie prezentate demersurile făcute pentru susţinerea revendicărilor membrilor noştri, aşa cum a promis public Ministrul Tineretului şi Sportului, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.