Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se apropie Admiterea pentru Facultatea de Teologie din București

basilica.ro
absolvirea teologiei la Sibiu

Decanatul Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” a Universității din București a anunțat numărul de locuri pentru anul 2021-2022. Înscrierea și examenul de admitere pentru nivelul de Licență au loc în iulie. Admiterea pentru Extensia de la Roma a facultății se dă în septembrie.

Facultatea oferă pentru nivelul de licență 164 de locuri bugetate și 100 cu taxă (Teologie Pastorală, Teologie-Artă sacră, Teologie Asistență socială și Teologie Didactică).

Înscrierea și examenul au loc în iulie, conform calendarului publicat pe site-ul facultății. Va mai exista o sesiune și în luna septembrie, în cazul în care vor rămâne locuri neocupate, informează Basilica.ro.

La nivelul de Master, facultatea oferă 156 de locuri bugetate și cel puțin 100 de locuri cu taxă. Facultatea bucureșteană de Teologie are 10 programe de Master. Admiterea pentru ele are loc în luna septembrie.

Facultatea are și o extensie la Roma, pentru românii din Diaspora. Anul acesta și-a finalizat studiile de licență prima serie de studenți. Examenele de admitere se susțin în luna septembrie.

Pentru studiile doctorale există 27 de locuri la București, (dintre care 8 bugetate și cu bursă, 9 bugetate și fără bursă și 10 cu taxă). Examene pentru admiterea la Doctorat se vor susține tot în luna septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.