Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se 'aranjează' meciul SECOLULUI: McGregor a semnat contractul pentru lupta cu Mayweather

www.agerpres.ro
Conor McGregor

Mult-așteptatul meci de box dintre luptătorul de arte marțiale mixte Conor McGregor și boxerul american Floyd Mayweather este pe cale să se materializeze, după ce irlandezul și-a pus semnătura pe contractul privind organizarea acestei confruntări, informează agenția Reuters.

Președintele UFC, Dana White, a făcut acest anunț în cursul unui interviu acordat postului de televiziune TNT. "Cu McGregor s-a rezolvat. Încep să lucrez acum la partea cu Mayweather. Dacă se va ajunge la un acord și cu el, lupta va putea avea loc", a spus White, potrivit Agerpres.

Citește și: Retragerea unui idol: Dirk Kuyt își agață ghetele în cui după o carieră impresionantă

Conor McGregor a confirmat, la rândul său, semnarea acordului prin intermediul unui comunicat, în care a precizat: "Prima și cea mai importantă parte a acestui contract istoric a fost acum semnată. Felicitări tuturor părților implicate. Așteptăm semnătura lui Al Haymond și a boxerului său, în următoarele zile".

În vârstă de 28 de ani, McGregor este marea vedetă a UFC, cel mai important campionat de arte marțiale mixte (MMA), în timp ce Mayweather (40 ani) s-a retras din box în 2015, după ce a câștigat toate cele 49 de meciuri disputate ca profesionist și a adunat o avere de evaluată la 800 milioane dolari.

Pugilistul american a anunțat că nu va urca din nou în ring pentru mai puțin de 100 milioane dolari, sumă pe care are mari șanse să o primească în cazul unui meci cu McGregor, așteptat cu mult interes de iubitorii boxului, în timp ce irlandezul ar putea încasa la rândul său 75 milioane dolari, după cum a asigurat White.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.