Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se așteaptă doborârea recordului istoric pentru un Bitcoin, dar căderea va fi abruptă. Totul se va întâmpla în aproximativ 52 de zile

coinhe.io
bitcoin scadere criptomoneda

Prețul Bitcoin a crescut cu peste 10% până la un nou maxim din 2024 la 64.000 USD pe 28 februarie. Cea mai mare parte a mișcării de preț de 50% din această lună este atribuită anticipării investitorilor cu privire la viitorul eveniment de înjumătățire a ofertei, care este de obicei urmat de o creștere puternică, conform cointelegraph.com.

De asemenea, se crede că fondurile tranzacționate la bursă (ETF) joacă un rol esențial în acțiunea prețului Bitcoin, dar și fluxurile constante către Bitcoin spot, lansate recent, care au doborât recordul cu tranzacții masive de 7,7 miliarde de dolari.

Unii analiști tehnici au avertizat că structura pieței Bitcoin și ratele ridicate de finanțare pe piață sunt un semn al utilizării intense a pârghiei și vor duce în cele din urmă la o corecție determinată de lichidare.

Se așteaptă ca nivelul record de 68.900 USD să fie depășit înainte de înjumătățirea ofertei, care este programată să aibă loc în aproximativ 52 de zile

Bitcoin este în prezent la mai puțin de 13% distanță de maximul său istoric, iar mulți investitori de retail și instituționali se așteaptă ca nivelul record de 68.900 USD să fie depășit înainte de înjumătățirea ofertei, care este programată să aibă loc în aproximativ 52 de zile.

Între timp, analiștii de opțiuni ignoră apelurile conform cărora mișcarea prețului este supraextinsă, exprimându-și părerea că actuala creștere a prețurilor Bitcoin are picioare.

Analistul Chris Newhouse declară: Din punctul meu de vedere, recentul rally are aspecte ale unei mișcări bazate pe instrumente derivate, combinate cu o nuanță de cerere spot pe fondul intrărilor record de ETF. Descoperirea plafonului de 53.000 de dolari a arătat o putere relativă, volumele erau mari, cererea naturală exista și comercianții cu impuls au început să se implice în tranzacție.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.