Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se bagă muniție în partidele mici

drum

Se apropie rapid prima rundă de alegeri din acest an și formațiunile mici au început să facă mutări menite să le dea o șansă la masa negocierilor.

La PPU-SL, partidul care a preluat moștenirea politică a lui Dan Voiculescu, a venit recent secretar general Liviu Neagi, ex-număr 2 în PPDD. În PPU-SL se mai află nume cunoscute precum fostul senator Constantin Popa, fostul primar al Devei, Petru Mărginean, fostul primar al Sectorul 4 din Capitală, Cristian Popescu Piedone, fostul lider județean UNPR Ion Toma, dar și europarlamentarul Maria Grapini.

Prin candidatura lui Neculai Onțanu la primăria Sectorului 2, partidul ADER vrea să devină și el voce de luat în seamă în București.

A apărut și partidul RE:START înființat de fosta candidată la prezidențiale Ramona Ioana Bruynseels, partid în care s-a înscris deputatul ex-ALDE Andrei Gerea.

Platforma Social Liberală, construită de fostul ministru PSD Ilan Laufer, este un alt proiect care ia viteză. A aderat la partid deputatul Sorin Bota și îi susțin cauza, printre alții, fostul premier Petre Roman, economistul Mircea Coșea, și se află în relații apropiate cu Mircea Diaconu, fost candidat la prezidențiale.

Partidul Ecologist Român a fuzionat recent cu Partidul pentru Argeș și Muscel (condus de fostul senator Mircea Andrei) și vrea să devină magnet pentru foști lideri PD și PDL. Foarte apropiați de partid sunt nume cunoscute precum Aristotel Căncescu (ex-lider CJ Brașov), fostul senator Sebastian Grapă, fostul primar din Râmnicu Vâlcea, Mircea Gutău, dar și foștii primari Antonie Solomon (Craiova) și Tudor Pendiuc (Piteşti).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.