Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se caută înlocuitori pentru Mircea Drăghici și Olguța Vasilescu! Un vicepreședinte PSD oferă ultimele amănunte și-l atacă pe Iohannis

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Vicepreşedintele PSD Doina Pană a declarat, duminică, la Antena3, referitor la noile propuneri pentru conducerea ministerelor Transporturilor şi Dezvoltării, că PSD este ”un partid cu o bază de resursă umană uriaşă” şi nu va fi o problemă găsirea altor doi candidaţi.

”Noi suntem dezamăgiţi că doi oameni foarte bine pregăiţi au fost refuzaţi fără să existe nicio justificare legală din partea preşedintelui. Toate motivele pe care le-a invocat preşedintele raportat la doamna Olguţa Vasilescu erau de apanajul premierului. Dumnealui se ocupă doar de legalitate”, a spus Pană.

Atac DUR din PSD la adresa lui Iohannis după retragerea lui Mircea Drăghici: 'Cel mai deștept a cedat'

Potrivit acesteia, cei doi candidaţi care vor fi propuşi trebuie să aibă o experienţă ”deosebită”, având în vedere că România deţine Preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene şi trebuie să gestioneze toate marile dosare.

Întrebată dacă Felix Stroe ar fi o alegere bună pentru Ministerul Transportului, Pană a spus: ”Felix Stroe poate fi o alegere foarte bună. În interiorul CEX, după ce vom întoarce pe toate părţile toate propunerile, vom hotărî. Am lucrat cu domnul Stroe, ar fi, din punctul meu de vedere, o alegere potrivită, dar, din fericire, suntem un partid cu o bază de resursă umană uriaşă şi nu va fi o problemă în CEX să tranşăm cei doi candidaţi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.