Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se caută voluntari pentru a susţine educaţia copiilor din Sectorul 6

www.stiripesurse.ro
copii, elevi, școală

"Dacă ai cunoştinţe temeinice de matematică, limba română sau limba engleză şi mai ales dacă ai talent de pedagog şi drag de copii, te aşteptăm cu nerăbdare să ne cunoaştem!

Copiii şi tinerii, beneficiari ai serviciilor sociale oferite de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, au nevoie de tine pentru a înţelege mai bine materiile şcolare.

Vino şi oferă puţin din timpul şi răbdarea ta pentru a întregi echipa de voluntari care vor pregăti copiii dornici de a învăţa, copii care merită o şansă la un viitor mai bun. Împreună putem combate fenomenul de abandon şcolar!

Citește și: Zeci de migranți din Irak și Siria, CAPTURAȚI la granița cu Serbia - VIDEO

Pentru gestul tău, vei primi din partea noastră recunoaşterea orelor de voluntariat (considerate experienţă în muncă), dar cea mai mare mulţumire se va vedea în situaţia şcolară şi în ochii micilor învăţăcei.

Programul de voluntariat destinat meditaţiilor şcolare caută tineri peste 18 ani care au timp liber dimineaţa, între orele 9.00 - 11.00, sau în week-end, iar locul în care se vor derula întâlnirile este Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant” din Aleea Ţibleş nr. 64, Sector 6, Bucureşti.

Completează formularul de înscriere sau dă vestea mai departe, copiii şi tinerii care provin din medii defavorizate îşi aşteaptă mentorii, iar pentru unii dintre ei urmează examene importante!

Formularul poate fi accesat la: goo.gl/bM9P7q

Pentru mai multe informaţii, ne puteţi scrie la adresa de mail: voluntariatformare@dgaspc6.com.", se arată într-un comunicat remis Știripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.