Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cere judecarea celor care i-au asasinat pe soții Elena și Nicolae Ceaușescu

Elena Nicolae Ceausescu

Fidelii lui Ceaușescu cer dreptate. Într-un apel lansat azi se cere deschiderea de dosare penale și judecarea în regim de urgență a celo care au decis executarea soților Ceaușescu.

Cel care lansează acest apel către conducerea actuală a statului și către organele judiciare este liderul  Partidului Socialist Roman, Constantin Rotaru.

Vezi și: Raluca Prună dă primul indiciu că Laura Codruța Kovesi ar putea să nu mai conducă DNA

Constantin Rotaru sustine ca in decembrie 1989 a avut loc ”o lovitura de stat” in urma careia a fost asasinat presedintele de atunci, Nicolae Ceausescu, si cere deschiderea unui dosar penal impotriva celor care se fac vinovati de uciderea lui Ceausescu – pus la zid si executat dupa o judecata extrem de sumara. ”PSR ii considera criminali pe Victor Stanculescu, Virgil Magureanu, Gelu Voican Voiculescu, Dan Voinea, dar si pe gradatii si soldatii care l-au executat pe Ceausescu.

Dosarul impotriva acestora ar trebui pus pe rol imediat! La conducerea tarii avem numai impostori si infractori, iar interesul lor nu este sa se afle adevarul. Sper ca noi, Partidul Socialist Roman, sa reusim sa deschidem un dosar impotriva criminalilor care, chiar in ziua de Craciun, l-au asasinat pe Ceausescu. Voi, mai tineri, ati auzit ca Ceausescu a fost condamnat pentru genocid si tot felul de aiureli. In realitate, nu a fost condamnat niciodata. Adunatura aia de la Targoviste nu putea sa reprezinte o instanta judecatoreasca. Nu a existat nici un rechizitoriu”, pledeaza Rotaru in favoarea demersului PSR.

Vezi și: BOMBĂ Cine sunt cei care controlează ”Imperiul fițelor”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.