Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se dă votul final în Plenul Parlamentului European pe Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă, cel mai mare instrument financiar al Uniunii Europene din istorie

uniunea-europeana

Europarlamentarul Dragoş Pîslaru afirmă că este ”o zi istorică” pentru Europa, întrucât se dă votul final pentru Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă, cel mai mare instrument financiar al Uniunii Europene din istorie, cu un buget de 672,5 miliarde de euro, potrivit news.ro.

”Simt o mare responsabilitate în calitate de co-raportor pe acest dosar şi sper ca după votul final de azi lucrurile să între pe o traiectorie care să ne permită să realizăm reforme la scară largă”, a transmis Pîslaru.

Citește și: Probleme MAJORE pentru fostul colonel care TĂIA și SPÂNZURA la BAD a Jandarmeriei Române - Instanța a validat probele DIICOT și stabilește începerea judecății

”Azi e o zi istorică pentru Europa. Se dă votul final în Plenul Parlamentului European pe Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă, cel mai mare instrument financiar al Uniunii Europene din istorie, cu un buget de 672,5 miliarde de euro, care va fi disponibil statelor membre pentru a recupera decalajele de până acum, pentru a corecta minusurile prin reforme, dar şi pentru a construi pentru viitor prin investiţii. România va beneficia, din acest buget, de peste 30 de miliarde de Euro, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă”, a scris, marţi, pe Facebook, Dragoş Pîslaru.

Acesta afirmă că simte o mare responsabilitate: ”În ceea ce mă priveşte, simt o mare responsabilitate în calitate de co-raportor pe acest dosar şi sper ca după votul final de azi lucrurile să între pe o traiectorie care să ne permită să realizăm reforme la scară largă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.