Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se decid candidații la primăriile de sector - Cine va fi candidatul ALDE pentru Primăria Sectorului 5

facebook.com
Voicu Ion Valentin

Recentul sondaj de opinie lansat de ALDE la nivelul Bucureștiului pentru a măsura mai mulți candidați din interiorul partidului și a vedea care sunt șansele acestora de a câștiga Primăria Capitalei, se referă și la candidații la Primăriile de sector.

În acest moment se știe, spun surse din partid, că șansele cele mai mari pentru nominalizare sunt la sectorul 5, pentru care este pregătit să intre în competiția electorală Ion Valentin Voicu. De altfel, el a lansat recent „Pactul pentru Sectorul 5”, în care propune, printre altele, stoparea finanțărilor pentru spectacole sau bâlciuri din bani publici, o mult mai bună transparentizare prin publicarea pe site-ul primăriei a tuturor contractelor și facturilor de achiziții cu orice companie precum și stimularea ocupării forței de muncă sau de formare profesională prin regândirea acordării ajutoarelor sociale astfel încât accentul să fie pus pe muncă și (re)calificare profesională.

Ion Valentin Voicu are deja peste șase ani vechime în politică, iar în prezent este consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului București (CGMB), din partea ALDE. Voicu a fost, în perioada 2012-2016, consilier local la Primăria sectorului 3. Politicianul, care a urmat cursurile Facultății de Controlul și Expertiza Produselor Alimentare în perioada 2009-2013, a intrat în politică încă din vremea studenției.

Reamintim că scopul acestui sondaj de opinie comandat de ALDE este nominalizarea unor candidați pentru competiția electorală care să aibă șanse să câștige datorită competenței lor profesionale și a activității susținute pe care au avut-o în sprijinul cetățenilor. Cu alte cuvinte, să fie candidați cu maxim potențial să răstoarne planurile celorlalte partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.