Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se face curățenie în Sectorul 4! Peste 3.000 de mașini abandonate – adevărate focare de infecție au fost ridicate de pe stradă

masini abandonate

Edilul Sectorului 4 din Capitală, Daniel Băluță, este categoric, pus pe treabă. După ce a băgat în reparații și modernizări o serie de unități școlare pe care le pregătește pentru începerea noului an școlar, a demarat reabilitarea de străzi, pasaje și piețe și se află într-un stadiul avansat cu lucrările de construcții pentru noi unități spitalicești și de pompieri, acum, a venit rândul eliberării străzilor de mașinile abandonate în sectorul 4, fie pe carosabil fie pe trotuar.

”Știm cu toții cât disconfort ne produc mașinile abandonate, mai ales că unele dintre ele au devenit în timp adevărate focare de infecție, ce pun în pericol sănătatea oamenilor. În zilele ce urmează, vom tripla capacitatea de ridicare a acestor vehicule abandonate,” a scris, pe pagina de Facebook, Daniel Băluță.

În ultimii ani, Poliția Locală a Sectorului 4 a ridicat de pe străzi peste 3.000 de mașini abandonate, ceea ce înseamnă disponibilizarea unui număr echivalent de locuri de parcare.

Primarul sectorului 4 face și un apel către locuitorii care vor să se implice în curățarea străzilor și le reamintește că pot semnala mașinile abandonate fie telefonic, la numărul 021.9441, fie folosind aplicația PRIMĂRIA SECTORULUI 4, care poate fi descărcată din Google Play și App Store.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.