Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se face transferul anului: Neymar și-a dat acordul pentru a ajunge la Juventus

Neymar PSG

Neymar (27 de ani) s-a săturat să aştepte transferul la Barcelona, iar Mundo Deportivo a aflat că şi-a dat acordul pentru o mutare surpriză, la Juventus.

Chiar dacă s-a întors la antrenamentele PSG-ului, brazilianul e în continuare decis să plece, iar conducerea ar fi hotărât, în cele din urmă, să îi facă pe plac. Astfel, Neymar ar avea ocazia să fie coleg cu cel mai mare rival din Spania, Cristiano Ronaldo. Deşi mai are propuneri de la Bayern Munchen, Real Madrid şi Manchester United, Neymar vrea să încerce o experienţă în Italia. Ce-i drept, campioana din Serie A pare că are cel mai important proiect şi e, la prima vedere, favorită la câştigarea Ligii Campionilor în acest sezon. Deocamdată nu se cunosc aspectele financiare pentru care s-ar putea face mutarea, informează mediafax.ro.

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Decizie atomică a CCR

Neymar a plecat în 2017 de la Barcelona la PSG pentru 222 de milioane de euro, cel mai scump transfer din istorie. Aici, jucătorul de 27 de ani, a avut unele probleme de indisciplină şi medicale, fiind de o perioadă în dizgraţia şeicilor care finanţează clubul. Neymar nu a fost nici în lotul de acum al Braziliei, echipă ce a câştigat Copa America. În cei doi ani la PSG, a prins 58 de meciuri, a marcat de 51 de ori şi a oferit 29 de pase decisive. A câştigat şi 5 trofee: două campionate (2018 şi 2019), o Cupă a Franţei (2018), o Cupă a Ligii Franţei (2018) şi o Supercupă a Franţei (2019).

Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro.

Citește și: Gabriela Firea aruncă bomba: Analizez și o candidatură independentă de PSD la prezidențiale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.