Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se țin TARI pe poziții! Liviu Dragnea îi URECHEAZĂ pe colegii din ALDE: 'Sper să înțeleagă'

dragnea tariceanu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat marți că proiectul de lege privind bugetul de stat pentru 2019 este ”aproape gata”, dar că mai trebuie ”să se înțeleagă colegii din Guvern, cele două partide” și să aprobe unele memorandumuri care au fost luate în calcul.

„Legea bugetului de stat, ca și proiect, este aproape gata. Urmează joi să mai avem o ultimă discuție pe proiectul privind finanțarea autorităților locale și a proiectelor de dezvoltare locală. De asemenea mai trebuie aprobate niște memorandumuri din Guvern și sper să se înțeleagă colegii din Guvern, cele două partide, să se aprobe acele memorandumuri pentru că ele au fost luate în calcul atunci când s-a construit și bugetul de stat și programul de guvernare și într-un interval foarte rezonabil de timp proiectul de lege al bugetului de stat trebuie să fie făcut public și să înceapă procedurile legale”, a declarat președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în Parlament.

Citește și: Tudor Chirilă explodează la trei ani de la Colectiv: ‘Politicieni sau funcționari publici.. n-au făcut nimic..’

Întrebat dacă până la sfârșitul anului va mai exista o rectificare bugetară a Guvernului, Liviu Dragnea a răspuns: „Eu cred că da, din ceea ce știu de astă vară”.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat, vinerea trecută, că, în cel mult două săptămâni, trebuie să fie finalizat și adoptat proiectul de act normativ privind bugetele locale, astfel încât să poată fi adoptată, în acest an, Legea bugetului de stat pentru 2019.

Citește și: Rovana Plumb, mesaj important după criticile Corinei Crețu:’România a primit până în prezent…’

„Legea bugetului trebuie adoptată în acest an. Plecând de la asta, trebuie să ne încadrăm în sens invers. Într-o săptămână – două, trebuie să avem o variantă finală, care să se și materializeze, poate, într-o Ordonanță de urgență pentru aceste modificări, ca să poți să elaborezi bugetul de stat pe un act normativ în vigoare”, a precizat, vineri, la Parlament, Liviu Dragnea, referindu-se la noul sistem prin care vor fi alocați bani pentru bugetele locale.

Citește și: S-a aflat! Ce studii are Dacian Cioloș și cum a câştigat acesta primii bani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.