Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se închide Congresul SUA: doi congresemani, testați pozitiv pentru coronavirus

Doi membri ai Congresului american au declarat că s-au infectat cu coronavirus, ei forțând și alți parlamentari cu care au intrat în contact să se auto-izoleze, scrie Washington Post. Mario Diaz-Balart și Ben McAdams au declarat că primele simptome au început să apară sâmbătă seara.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: 'Urmează 4 luni grele. Va urma un nou val, care va fi în toamnă'

Conform sursei citate, Diaz-Balart, în vârstă de 58 de ani, a decis să se auto-izoleze în apartamentul său din Washington, pentru că soția sa se află în grupa risc în cazul acestei boli, au anunțat reprezentanții congresmanului.

„Vreau să știe toată lumea că mă simt mult mai bine. Cu toate acestea, este important ca toată lumea să ia acest lucru extrem de în serios și să urmeze orientările CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor - n.red.) pentru a evita să se îmbolnăvească și pentru a atenua răspândirea acestui virus. Trebuie să lucrăm împreună pentru a ieși mai puternici ca țară în aceste perioade de încercare”, a spus Diaz-Balart.

McAdams, în vârstă de 45 de ani, și-a dat seama că ar putea avea COVID-19 după ce s-a confruntat ci febră, tuse uscată și respirație grea.

„Marți, medicul meu m-a instruit să fac teste pentru COVID-19 și în urma sesizării sale, am mers la clinica locală pentru testare", a spus el, referindu-se la boala pe care virusul o provoacă.

În anunțarea bolii sale, McAdams și-a îndemnat reprezentanții să ia în serios amenințarea și să urmeze îndrumările experților în domeniul sănătății.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.