Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se întâmplă și la PSD? Consilier prins cu o substanță albă: ar putea să fie cocaină

Agerpres
politia rutiera

Polițiștii negreșteni, sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au identificat pe raza localității Negrești Oaș un consilier local din oraș, asupra căruia s-a găsit o pungă cu un praf alb, despre care oamenii legii suspectează că ar fi cocaină. Totul s-a întâmplat vineri, în jurul orei 01.45, informează publicația presasm.ro.

Potrivit informațiilor PresaSM, consilierul local din partea PSD în Negrești-Oaș a fost în mașină alături de un alt tânăr, în vârstă de 26 de ani, care se afla la volan și care a fost depistat pozitiv la testarea cu aparatul drugtest, fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice. „În urma acțiunii de joi seara a polițiștilor din Negrești-Oaș au fost depistați doi șoferi care se aflau sub influența substanțelor psihoactive, iar cu unul dintre soferi în mașină s-a aflat un pasager asupra căruia a fost găsit un plic cu o substanță de culoare albă, suspectă a fi cocaină”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Satu Mare, Paula Gabor, la solicitarea PresaSM.

Substanța găsită asupra consilierului urmează să fie expertizată, iar cercetările sunt continuate de către Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate Satu Mare. Dacă va fi găsit vinovat, consilierul local va rămâne fără actualul mandat.În cauză s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența unor substanțe interzise, respectiv deținere de droguri. Contactat de PresaSM, consilierul local nu a formulat încă niciun punct de vedere.

Caz similar la partidul AUR

Mircea Gheorgheosu (AUR) a fost dus la Secţia 17 Poliţie, după ce lucrători de la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) de la Parlament ar fi găsit asupra sa un plic cu marijuana. El a anunţat ulterior că şi-a dat demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.