Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se joacă cu focul! Jandarmeria a găsit 'bombe' ascunse într-o groapă pe stadionul din Hunedoara, înaintea meciului Corvinului cu CFR Cluj

Jandarmeria Română
materiale pirotehnice groapa dale stadion corvinul hunedoara

Se joacă cu focul! Jandarmeria a găsit 'bombe' ascunse într-o groapă pe stadionul din Hunedoara, înaintea meciului Corvinului cu CFR Cluj

Mai mulți suporteri au săpat o groapă pe stadionul care va găzdui marți partida Corvinul Hunedoara-CFR Cluj din sferturile de finală ale Cupei României și au ascuns în ea materiale pirotehnice.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Române, marți, în jurul orei 15.00, în urma unei acțiuni desfășurate de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara la stadionul Michael Klein din Hunedoara, au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice într-o groapă săpată în incinta arenei sportive, în dreptul sectorului peluzei gazdă.

S-au găsit artificii și petarde

„În urma verificărilor, s-a constatat faptul că un grup restrâns de suporteri a săpat groapa și a ascuns materialele pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, stroboscoape)”, arată Jandarmeria.

Instituția precizează că în prezent se desfășoară activități specifice pentru constatarea și predarea materialelor pirotehnice către efectivele poliției.

Partida Corvinul Hunedoara-CFR Cluj din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal are loc marți de la ora 19.30.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.