Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se negociază aducerea lui Sebastian Ghiță în România? Procurorul general, întâlnire cheie în Serbia

captura tv
sebastian ghita

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, s-a întâlnit vineri cu Vladimir Rebic, director al Poliţiei din Serbia, printre temele abordate fiind şi cooperarea judiciară româno-sârbă în cazurile de criminalitate transfrontalieră. În ciuda faptul că pe comunicarea oficială nu se pomește despre o discuție privitoare la cazul Sebastian Ghiță, având în vedere evenimentele de dată recentă este greu de crezut că cei doi oficiali nu au discutat și despre acest lucru.

Citește și: SONDAJ - Cifre DEZASTRUOASE pentru opoziție: PSD SPULBERĂ tot în Parlament

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, în cadrul discuţiilor a fost evocată cooperarea judiciară româno-sârbă în cazurile de criminalitate transfrontalieră, precum şi în cazul infracţiunilor care afectează patrimoniul cultural naţional, fiind subliniată cooperarea excelentă între structurile de poliţie naţionale cât şi între parchete. 

Din delegaţia sârbă au mai făcut parte Dejan Zivaljevic, şef serviciu din cadrul Poliţiei din Serbia, şi Svetlana Puljezevic Joksic, coordonator al Serviciului de cooperare internaţională şi integrare europeană. 

Din partea Ministerului Public, la întrevedere au participat Cristian Lazăr, procuror şef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, şi Nadina Spînu, procuror la Serviciul de cooperare judiciară internaţională, relaţii internaţionale şi programe. 

Totodată, delegaţia Serbiei a fost însoţită de chestorul principal de poliţie Bogdan Despescu, inspector general al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.