Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește o nouă DEZERTARE din PSD? Nicolae Bănicioiu: 'Nu îmi place termenul lui Liviu Dragnea, e o greșeală, un om educat nu vorbește așa'

banicioiu

Liviu Dragnea l-a numit ”șobolan” pe Victor Ponta și pe un alt fost premier al PSD pentru că mai mulți parlamentari au început să părăsească partidul și să se înscrie în noua formațiune a fostului președinte al social-democraților, PRO România. Ponta anunța că va aduce cel puțin 9 deputați, urmând ca PRO România să aibă grup parlamentar la Camera Deputaților.

Unul dintre oamenii apropiați ai lui Ponta, Nicolae Bănicioiu, fost ministru în guvernul său, dar și fost contracandidat al lui Dragnea la Congresul de la începutul anului pentru șefia partidului, îi atrage atenția actualului său șef că un om educat ”nu poate să vorbească așa”. De altfel, numele lui Bănicioiu figurează printre cele care ar putea să plece, în perioada următoare, din PSD. Într-o intervenție la România TV, Bănicioiu a refuzat să comenteze.

Citește și: Sumă impresionantă câștigată de Vladimir Drăghia la Exatlon! Ce va face actorul cu banii

”Nu îmi place termenul ”șobolan” pe care l-a folosit Liviu Dragnea, nici sintagma. E o greșeală. Un politician, un om educat, nu poate să vorbească în acest fel. Nu e corect. Poate să se supere încă o dată pe mine, dar nu pot să fiu de acord. Nu contează antipatia pe care o are sau motivele, dar nu e normal. Pe mine, Guvernul trebuie să convingă să nu votez o moțiune de cenzură împotriva sa.”, a spus Nicolae Bănicioiu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.