Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește FRAUDAREA MASIVĂ a alegerilor locale, spune Călin Popescu Tăriceanu: 'Băieții deștepți pot vota și cu buletinul bunicii și al mamei'

tariceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pune la îndoială corectitudinea rezultatelor viitoarelor alegeri locale. Tăriceanu opinează  că scrutinul fiind organizat în plină stare de alertă, alegătorii nu vor putea fi identificați în baza actului de identitate fără să-și dea masca jos. Îndepărtarea măștii reprezintă însă o încălcare a legii, avertizează liderul ALDE, care își continuă raționamentul, afirmând că la adăpostul măștii, cartea de identitate devine transmisibilă la vot.

Citește și: Tudorel Toader, atac fără precedent la Olguța Vasilescu! Cum s-ar fi opus fosta șefă a Muncii transpunerii Directivei privind spălarea banilor

„Nu înțeleg deloc mirarea guvernanților când constată creșterea numărului de infectări. Mie mi se pare că ce se întâmplă era absolut de așteptat și e enervant că guvernanții sunt luați din nou prin surprindere.

Acum mă aștept să fie surprinși că o să vină alegerile! Locale, la început. PNL se grăbește să organizeze alegerile pentru că fiecare zi care trece înseamnă pierdere de procente. PSD se grăbește să fie de acord cu ei …nu știu de ce!

Astăzi, când scriu aceste rânduri, în România este stare de alertă la nivel național și o serie de drepturi, inclusiv cel de a organiza adunări publice, ne sunt limitate.

Oare strategii PNL s-au gândit cum se vor desfășura alegerile, cât de libere și cât de reprezentative vor fi aceste alegeri dacă până la data scrutinului viața noastră va fi la fel, cu toate aceste constrângeri?

Citește și: Marcel Vela face schimbări majore! Ordin privind preschimbarea permiselor eliberate de alte state

Probabil că alegerile vor fi organizate în stare de alertă pentru că nu văd cum altfel guvernul poate păstra obligativitatea păstrării măștii de protecție în spații închise sau alte limitări.

Și atunci vine întrebarea firească: cum se vor identifica cei care vor vota? Votanții vor avea de ales între a încălca legea si a lua o amendă și a-și da masca jos pentru a fi identificați conform actului de identitate sau, pur și simplu, vor fi lăsați să voteze fără să fie identificați.

Si atunci “băieții deștepți” pot vota și cu buletinul bunicii și al mamei plecată la muncă în Spania! S-a gândit careva dintre guvernanți la acest aspect sau o să fie luați prin surprindere în ziua votului?”, a scris liderul ALDE pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.