Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește o moțiune simplă împotriva ministrului Justiției

Operatiunea Recrutarea Tariceanu scoate artileria guvernamentala

ALDE pregătește o moțiune simplă împotriva ministrului Justiției, Raluca Prună, a anunțat copreședintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu.

„Ministrul de justiție s-a descalificat spunând că drepturile omului sunt un lux. Eu cred că aici și premierul ar fi trebuit să reacționeze. O astfel de declarație în orice țară democratică ar fi dus instantaneu la demiterea ministrului justiției. (...) ALDE va pregăti o moțiune simplă pe acest subiect, pe justiție, evident”, a declarat Tăriceanu, citat de Agerpres.

Acesta a adăugat că declarația Ralucăi Prună este definitorie pentru modul în care conduce ministerul, în vreme ce despre ordonanța pe subiectul interceptărilor este neconstituțională.

„Moțiunea simplă este generată de această declarație total nefericită a ministrului justiției care este emblematică pentru modul în care ministrul gândește domeniul justiției, pentru modul în care a fost redactată o ordonanță care este neconstituțională chiar pe domeniul dreptului și libertăților individului. Deci suntem într-un mare deficit democratic și acest lucru nu poate să rămână nesancționat cel puțin din partea ALDE care suntem un partid liberal și care punem mai presus apărarea drepturilor și libertăților”, a adăugat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.