Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregăteşte o mutare ŞOC în fotbalul românesc: 'Pe Hagi nu pot să-l aresteze'

hagi

Asta ar fi mutarea şoc din fotbalul românesc. Gigi Becali susţine că vrea să-l dea jos pe Răzvan Burleanu de la Federaţia Română de Fotbal, iar numele înlocuitorului e unul celebru. Gică Hagi ar urma să fie noul şef al FRF.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri din Dosarul Black Cube: 'Este revoltător'

Decizia FRF de a cere procentul de 10% din transferuri ca investitie in centrele de copii l-a infuriat pe Becali. Hagi e cea mai buna varianta pentru a-i lua locul actualului sef de la Federatie, crede Becali. "Nu mai ies astia de acum, sunt securisti! L-am sunat aseara pe Gica, dar nu mi-a raspuns! Vreau sa vad ce facem, poate-l conving pe el! Eu asa vreau, pe Gica sa-l conving! Nu e conflict de interese, chiar e bine ca un conducator de club sa fie presedinte la Federatie. Ce conflict ar fi? Poate sa fie si la Viitorul si la FRF! Sa vedem daca-l conving. Pe el nu mai au cum sa-l aresteze!", a spus Becali la Sport.ro.

Citeşte şi: Va ieşi SCANDAL mare: Senatul a respins o lege extrem de controversată

Răspunsul lui Burleanu nu a întârziat să apară. "Becali nu e patronul Stelei, e doar un om din anturajul clubului. El conduce Steaua prin interpusi", i-a raspuns Burleanu lui Becali.  "Sunt niste vorbe aiurea, bine, sunt din anturajul Stelei, care e problema asta? Ce conteaza? Eu le-am aruncat niste vorbe foarte grele, e normal sa aiba si ei o contraofensiva. I-am jignit foarte tare", a declarat Becali la Sport.ro.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.