Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pune la cale ELIBERAREA lui Guru Bivolaru: Operațiunea care are loc la București

gregorian bivolaru

Ies la iveală noi dezvăluiri despre şeful MISA, Guru Bivolaru. Acesta este aşteptat în România pentru a intra la puşcărie. Adepţii lui au însă alte planuri.

La finalul lunii februarie, maestrul uroterapiei a fost capturat în Franţa după 12 ani de căutări. În aşteptatea lui Grig, ce ar putea fi adus în România pentru ispăşirea unei pedepse de şase ani de închisoare, discipolii acestuia au pus-o de un congres internaţional de yoga la Bucureşti şi vor aduce ofrande, pentru a atrage energiile pozitive şi a-l salva pe guru de puşcărie. Întâlnirea yoghinilor ar urma să aibă loc în perioada 9-11 decembrie, cu activităţi ce se vor desfăşura în paralel în Braşov şi Bucureşti. Organizatorii promit prezenţa celor mai importante nume din mişcarea condusă de Gregorian Bivolaru: Doru Beniamin Bodea, Mihai Stoian şi Nicolae Catrina, care este judecat alături de Guru pentru trafic de persoane la Cluj.

Citeşte şi: Statistica îl contrazice pe Nicușor Dan: Ce s-a întâmplat, cu adevărat, la Sectorul 1

Gregorian Bivolaru ar putea ajunge în România după ce judecătorii francezi au decis extrădarea acestuia, la începutul lunii iunie. Soluţia instanţei nu este însă definitivă. Bivolaru a figurat pe lista Agenţiei poliţiei europene (Europol), după condamnarea sa din 2013 pentru sex cu minore, printre cei mai căutaţi infractori, alături de persoane precum Salah Abdeslam, dat în urmărire pentru implicare în atacurile teroriste comise la Paris. Capturat la finalul lunii februarie, la Paris, se află în prezent într-un penitenciar de maximă siguranţă de la marginea metropolei franceze. În România, el figura ca fugar încă din 2004, anunţă spynews.ro.

Citeşte şi: Românii din Marea Britanie încasează o nouă lovitură: Ce li se întâmplă după Brexit

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.