Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se RĂSTOARNĂ ancheta de la Caracal: Un martor a văzut două mașini parcând la casa lui Dincă, în ziua dispariției Alexandrei

Adevarul
cumpanasu alexandru

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, susține că există un martor care a văzut două mașini parcând în fața casei lui Dincă, în ziua dispariției nepoatei sale. Cumpănașu susține că acest martor nici măcar nu a fost audiat de procurori, cu toate că el susține că a văzut mai multe persoane ieșind din casă.

SONDAJ CURS - Iohannis și PNL domină topul. Bătălie mare pentru accederea în turul II. Cum stau partidele și care este mulțumirea față de președinte și premier

"Este un aspect care a fost aproape ignorat de opinia publică și care merge pe ideea scoaterii fetei din acea casă. Există un martor, care nu a fost nici măcar audiat, care se plimba cu vacile pe câmp.

Omul acela a spus foarte clar ziariștilor, nu procurorilor, că la ora 4.30 -5.00 după-amiază, când el era cu vacile pe câmp, la casa lui Dincă au parcat două mașini și că din din casă au ieșit mai multe persoane. Nu a putut să spună dacă printre acestea era și Alexandra", a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.