Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se redeschide patinoarul acoperit din Sfântu Gheorghe

Agerpres.ro
patinoar Miercurea Ciuc harghita

Patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe se redeschide la sfârşitul acestei săptămâni, au anunţat miercuri reprezentanţii Primăriei, potrivit Agerpres.

Potrivit acestora, localnicii vor putea beneficia de bilete cu tarif redus cu 50%, în timp ce persoanele care vin din alte localităţi vor trebui să achite preţul întreg.

"Sâmbătă, 11 decembrie, se deschide un nou sezon la Patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi. Programul de funcţionare va fi în fiecare vineri între orele 19,00 - 21,00, iar sâmbăta şi duminica între orele 11,00 - 13,00, 19,00 - 21,00. Preţul biletelor este acelaşi ca anul trecut, adică pentru localnici 6 lei copiii şi cei peste 60 de ani, respectiv 9 lei adulţii. Persoanele din alte localităţi vor plăti dublu. Biletele sunt valabile pentru două ore, iar pentru acces este solicitat certificatul verde, mai puţin în cazul copiilor sub 12 ani. În interiorul patinoarului, se va respecta distanţa de 2 metri între persoane şi se va purta mască de protecţie. În cazul grupurilor de minim 15 persoane, preţul unui bilet este de 5 lei", se arată într-o postare pe pagina de internet a Primăriei.

De asemenea, la faţa locului sunt disponibile servicii de închiriat sau ascuţit patine, la preţul de 15 lei, iar cei care doresc pot închiria patinoarul cu 270 de lei pe oră.

Reprezentanţii Primăriei au precizat că, din luna ianuarie 2022, localnicii vor putea beneficia de reducere doar pe baza unui card eliberat de autorităţile locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.