Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se schimbă țigările în România. Cum vor arăta noile produse

tigara electronica

British American Tobacco a selectat România ca prima țară din lume unde lansează Kent glo iFUSE, un produs hibrid care combină tutunul cu tehnologia electronică de ultimă generație, potrivit unui comunicat al companiei, informează economica.net.

"Kent glo iFUSE oferă fumătorilor adulți o alternativă pentru țigările tradiționale si se diferențiază prin tehnologia hybrid. Este un produs cu conținut de nicotină și aromă de tutun, dar având beneficiul riscurilor reduse, asociate cu produsele electronice. Pentru că tutunul din interiorul capsulelor Kent Neopods nu arde, atât consumatorii, cât și cei din jurul lor se pot bucura de o altfel de experiență, fără fumul, scrumul și mirosurile asociate fumatului", se arată în comunicatul companiei.

BAT previzionează că piața produselor de nouă generație, estimată în 2015 la 2.8 miliarde de lire sterline, se va tripla până în 2020, la o valoare de până la 8.4 miliarde de lire sterline, exceptând SUA și China.

"Suntem foarte încântați că România a fost aleasă ca prima țară din lume unde va fi lansat revoluționarul produs glo iFUSE. Acest demers subliniază încă o dată dorința BAT de a continua investițiile sale în România și în dezvoltarea de noi tehnologii, fiind susținut pe deplin de lansarea glo iFUSE sub umbrela mărcii Kent", a declarat Gemma Webb, General Manager British American Tobacco România.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.