Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se schimbă uniformele în armată! Gabriel Leș se simte 'discriminat': 'Toate propunerile de sacouri au fost prevăzute fără burtă'

Gabriel Les

Propunerile pentru noile uniforme de oraş ale Forţelor Terestre şi Forţelor Aeriene, create de designerul Alexandru Ciucu şi inspirate din ţinutele armatei franceze, italiene sau americane, au fost prezentate marţi la Cercul Militar Naţional.

La eveniment a participat şi ministrul Apărării, Gabriel Leş, care l-a felicitat pe designerul Alexandru Ciucu şi a spus că se simte discriminat, pentru că noile ţinute nu sunt pentru cei cu burtă.

"Nu îmi pare rău că am venit în această seară aici, însă mă simt un pic discriminat. Toate propunerile de sacouri au fost prevăzute fără burtă şi cred că aici trebuie să mai lucrăm puţin", a spus Leş, potrivit agerpres.ro.

Eugen Teodorovici i-a scos din MINȚI - Sindicaliștii din trei orașe au ieșit ÎN STRADĂ

La finalul prezentării, şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, i-a conferit designerului Alexandru Ciucu în semn de apreciere Emblema de onoare a Statului Major al Apărării.

Crearea noilor uniforme militare de oraş şi de serviciu a avut în vedere toate categoriile de personal militar şi va cuprinde întreaga gamă de articole vestimentare militare.

În primele luni ale anului 2019, modelele propuse vor fi prezentate în garnizoanele din ţară, pentru ca militarii, în activitate sau în rezervă, să îşi exprime opinia, sub forma unor chestionare de evaluare. Apoi, se va desfăşura testarea operaţională a noilor modele, pentru a se putea trece la echiparea Armatei României cu noile uniforme militare de oraş şi de serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.