Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici i-a scos din MINȚI - Sindicaliștii din trei orașe au ieșit ÎN STRADĂ

teodorovici

Angajații Direcțiilor Regionale de Finanțe Publice din trei orașe au desfășurat, miercuri, proteste spontante, fiind nemulțumiți de politica de reorganizare a Fiscului, transmit sindicaliștii Sed Lex.

„După cum am informat opinia publică încă de săptămâna trecută, lipsa de transparență a Ministrului Finanțelor Publice, domnul Eugen Teodorovici, în privința măsurilor care privesc reorganizarea fiscului, determină reacții ale angajaților la nivel național. Astăzi, 28 noiembrie 2018, au avut loc acțiuni de protest spontane în cadrul DGRFP (Direcții Generale Regionale ale Finanțelor Publice – n.r.) Timișoara, Cluj-Napoca și Ploiești, prilej cu care salariații și-au exprimat nemulțumirea față de faptul că reorganizarea sistemului și reducerea de posturi ar urma să se facă fără o analiză a numărului de angajați necesar pentru o bună funcționare a instituției ¸se arată într-un comunicat al Federației Sindicatelor din Finanțe, afiliată Sed Lex, conform Mediafax.

Potrivit sindicaliștilor, măsurile de reorganizare a sisemului de finanțe poate crea perturbări în cee ace privește colectarea banilor la bugetul statului.

„Atragem încă o dată atenția asupra faptului că o astfel de măsură poate determina perturbări majore în activitatea de colectare a veniturilor la bugetul statului”, mai transmit sindicaliștii.

Un proiect de act normativ pus în dezbatere publică de Ministerul Finanţelor anunţa, la jumătatea lunii, reducerea a circa 4.000 de posturi din 21 de ministere şi din Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Ministerul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a explicat că nu vor fi concediaţi, urmând să dispară doar posturile blocate, şi a spus că proiectul a fost discutat cu sindicatele şi că nu vor fi probleme.

Citește și: Adrian Năstase, AVERTISMENT după sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului: Fiecare națiune își creează legende .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.