Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sean Paul, pe scena Neversea: A fost nebunie curată. Mi-aș dori să mă reîntorc aici

purebreak.com
Sean Paul

Rapper-ul Sean Paul a mărturisit, în fața a peste 60.000 de fani veniți la Neversea, că și-ar dori să revină în România, show-ul din a doua zi a celui mai mare festival organizat la malul mării fiind caracterizat de artist ca o „nebunie curată”.

Debutul celei de-a doua zile a festivalului Neversea a fost făcut de pe scena principală de Albwho, urmată de The Motans, Grasu XXL Live, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici și Afrojack, cu care fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre, conform Mediafax.

Sean Paul a urcat pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, iar la finalul show-ului a spus că s-a simțit incredibil.

„Știam că publicul din România știe să se distreze dar în această seară mi-au depășit toate așteptările. A fost nebunie curată și m-am simțit incredibil de bine pe scenă. Mi-aș dori să mă reîntorc aici”, a mărturisit Sean Paul.

Peste 60.000 de fani din țară și din străinătate au participat la cea de-a doua zi festivalului Neversea.

Show-urile lui Albwho, The Motans, Grasu XXL, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici și Afrojack au putut fi urmărite live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube Neversea.

Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști, printre care Raresh, Guy Gerber,Lilly Palmer, Culese din Cartier, Sub Focus Dj Set și alții.

Sâmbătă seară pe scena principală a festivalului vor urca artista Jessie J, Salvatore Ganacci, KSHMR, Steve Aoki, precum și Manuel Riva și Delia.

Festivalul Neversea, cel mai mare organizat pe o plajă din Europa, a început joi și se va termina luni. Peste 200 de artiști dintre cei mai cunoscuți vor urca pe scenele festivalului de pe plaja din Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.