Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță detonează BOMBA: 'Am primit azil politic! Au fost audiați martori aici'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță a anunțat, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că a primit azil politic în Serbia! Conform fostului deputat PSD, frații Cosma, Andreea și Vlad, dar și alți martori din România, au fost audiați în Serbia, iar judecătorii au decis că dosarele instrumentate de DNA pe numele lui Ghiță au motivație politică.

”Am primit azil politic. Judecătorii din Serbia au verificat tot în dosarele de la DNA și au stabilit că au motivație politică și că dovezile sunt falsificate. Au audiat martorii și au hotărât acordarea de azil politic. Au fost audiați martori aici. Frații Cosma au fost prezenți aici. Mai mulți martori din România au fost aici.

Citește și: ANAF ascultă de Liviu Dragnea! Lovitură pentru acești români

Nici nu am sperat la acest statut. Dacă judecătorii nu s-ar fi convins de ce e în dosare, nu îmi dădeau. S-au îngrozit când au văzut ce au făcut procurorii de la DNA.

Am avut o strângere de inimă când s-a cerut arestarea lui Onea. Sunt suficiente probe și dovezi, judecătorii vor decide dacă trebuie să fie pedepsiți. Procurorii trebuie să dovedească vinovăția, nu românii să își dovedească nevinovăția.

Citește și: Dezastru pentru România! Ce se va întâmpla în următoarea perioadă

Am un mandat de arestare preventivă, dar e emis în lipsă și ilegal. A fost emis fără ca avocații mei să fie citați. Emiterea lui fără norme procedurale nu e atât de valid. Asta a permis și Serbiei să refuze extrădarea.

Cu toții știm că martorii acoperiți sunt Irina Socol, Tiberiu Urdăreanu și Berdilă.

Procesele de la ÎCCJ, în care am fost achitat, sunt convins că judecătorii au fost îngroziți, pentru că polițiștii de la DNA stăteau în spatele martorilor și îi șatajau. Au fost înregistrați. Mă mir că nu s-a cerut deschiderea de dosare sau nu s-a dispus măsuri pentru asta.”, a declarat Sebastian Ghiță.

Citește și: Mihaela Rădulescu a făcut-o praf pe Andreea Marin! Umilință maximă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.