Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă a ajuns din nou în faţa procurorilor DNA

sebastian ghita

Deputatul Sebastian Ghiţă a ajuns marţi, 6 octombrie, la sediul DNA Ploieşti. Acesta s-a prezentat la DNA fără avocaţi, pentru a ridica un document. După câteva minute, acesta a părăsit sediul DNA şi a declarat că docuemntul ridicat vizează dosarul Hidro Prahova, în care este anchetat alături de cumnatul premierului Ponta, Iulian Herţanu.

La ieşirea din DNA Ghiţă a explicat că a ridicat o cerere prin care procurorii solicită noi documente. Întrebat în care dintre cele două dosare în care apare numele său, Ghiţă a explicat că în dosarul în care este vizat Iulian Bădescu nu mai pot fi cerute documente, întrucât a fost trimis în judecată. 

Deputatul Sebastian Ghiţă, Iulian Herţanu, deputatul PSD Vlad Cosma şi tatăl acestuia, preşedintele suspendat al CJ Prahova Mircea Cosma, sunt urmăriţi penal în dosarul de deturnare de fonduri europene în cadrul lucrărilor de extindere a canalizării din oraşul prahovean Comarnic. 

Lucrările se desfăşoară în cadrul unui proiect mai mare cu finanţare europeană a cărui valoare totală este de aproximativ 200 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.