Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghita, dezvaluiri despre aspiratiile sale la sefia partidului

sebastian ghita

In toiul campaniei electorale mai multi lideri PSD si-au facut cunoscuta dorinta de a prelua sefia PSD-ului in cazul in care Victor Ponta ar fi castigat alegerile prezidentiale. Oficial si-au declarat intentia de a candida la sefia PSD tandemul Liviu Dragnea-Sebastian Ghita.

Astazi Sebastian Ghita spune ca nu se mai poate discuta despre o cnadidatura la conducerea PSD:

"In aceasta conjunctura nu se mai recomanda discutii despre eventuale pozitii de conducere in partid. Cred ca echipa de conducere Victor Ponta - Liviu Dragnea are datoria sa respecte ceea ce au spus oamenii. Ponta a primit un vot masiv si el - cred ca mesajur romanilor a fost simplu: nu vrem ca cineva sa detina toata puterea in Romania. Trebuie sa le respectam dorinta", a spus deputatul Sebatian Ghita.

Cat despre o eventuala demisie a lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD, Sebatian Ghita sustine ca ese preferabila o analiza, pentru ca demisia nu ar rezolva nimic.

"Au fost voci destul de rare in partid si care nu au cerut chiar acest lucru, au cerut o analiza", a spus Sebastian Ghita.

Deputatul PSD nu a exclus posibilitatea unei remanieri guvernamentale, dar despre acest lucru se va putea vorbi doar dupa o analiza in interiorul partidului a votului de duminica si a mesajului transmis de cetateni.

"Remanierea poate fi una din metode (n.r. de raspuns la votul cetatenilor) - sunt multe lucruri pe care le putem face. Victor Ponta a primit insa un vot in Parlament, a primit 5 milioane de voturi de la romani, trebuie sa respectam acest lucru", a spus Sebastian Ghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.