Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Moise, președintele PMP București, anunță o donație generoasă către Institutului de Boli Infecțioase `Matei Balș`

Facebook
UPU Matei Bals

Acțiune generoasă a PMP București în frunte cu președintele Sebastian Moise. Acesta susține că este vorba de un gest mic, dar unul care poate face diferența în aceste zile când pandemia face ravagii în țară:

”Gesturile mici fac întotdeauna diferența, iar solidaritatea, mai ales în momente de cumpănă, e o reală gură de aer. În calitate de președinte al #PMP București, m-am alăturat Institutului de Boli Infecțioase “Matei Balș”, cu produse de igienă și apă plată. Nevoile și lipsurile există și, nu de puține ori, stă și în puterea noastră să facem ca realitatea să fie poate mai blândă. Cred foarte tare în puterea faptelor bune și a ajutorului oferit necondiționat și am încercat mereu să fiu și eu acolo unde e nevoie. M-am implicat întotdeauna în astfel de cauze și voi încerca și în continuare să fiu un sprijin pentru cei aflați în nevoie, ori de câte ori voi putea să o fac.

Pentru această acțiune am fost în legătură cu doamna doctor Irina Balea și cu domnul Director Medical doctor Adrian Marinescu, cărora le mulțumesc, iar în fața lor și a întregului corp medical mă înclin pentru tot efortul depus, toată munca neobosită și dedicarea deplină în lupta cu pandemia și nu numai. Le port un profund respect, căci ei reprezintă un pilon esențial în societatea noastră.

Haideți să facem bine atunci când avem posibilitatea, căci gesturile mici fac întotdeauna diferența!”, susține șeful PMP București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.