Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Vettel a dezminţit zvonurile privind o retragere la finalul acestui sezon

www.agerpres.ro
Sebastian Vettel

Pilotul german Sebastian Vettel (Ferrari), cvadruplu campion mondial de Formula 1, dar fără victorie în 2019, a dezminţit zvonurile privind o retragere la finalul acestui sezon, relatează L'Equipe.

Vettel, 31 ani, la al cincilea său sezon cu Ferrari, se pregăteşte pentru Marele Premiu al Canadei de duminică. Germanul are contract cu scuderia italiană până în 2020 şi a ţinut să dezmintă zvonurile despre retragerea sa. Germanul a câştigat titlurile mondiale pe când pilota pentru Red Bull.

''Nu am nicio intenţie să închei cu Formula 1. Simt în continuare plăcere şi am mereu lucruri de realizat cu Ferrari. Credem mereu că putem răsturna situaţia din acest sezon şi Marele Premiu al Canadei ar putea fi prima etapă. Maşina e bună, dar continuăm să ne adaptăm la ea. Iar acum nu ne mai confruntăm cu problemele pe care le-am avut sezonul trecut cu pneurile'', a declarat Sebastian Vettel pentru Auto Bild.

După primele şase curse, câştigate doar de piloţii de la Mercedes, Vettel ocupă locul 3 cu 82 puncte, în urma lui Lewis Hamilton (137 puncte) şi Valtteri Bottas (120). Coechipierul germanului, monegascul Charles Leclerc, este al cincilea, cu 57 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.