Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secția pentru Procurori, DECIZIE în cazul lui Lucian Onea - Unde va activa fostul șef al DNA Ploiești

captura Digi24
Lucian Onea DNA Ploiesti

Lucian Onea, fost șef al DNA Ploiești, va reveni la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, după ce Secția pentru Procurori a aprobat cererea conducerii DNA de revocare a acestuia din cadrul Direcției.

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii domnului procuror ONEA LUCIAN - GABRIEL la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina (unitate de parchet de la care provine), începând cu data de 16.01.2019, ca urmare a revocării sale din funcţia de procuror la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti", arata CSM.

Citeste si Dosarul Hexi Pharma, aproape de final. Declarație ȘOCANTĂ a directorului general - Am fost amenințată cu moartea

Lucian Onea este cercetat de Sectia pentru Investigarea Magistratilor sub control judiciar pentru mai multe fapte, printre care represiune nedreapta, cercetarea abuziva si constituirea unui grup infracțional organizat. Adina Florea, procurorul care face investigația, a cerut aviz CSM pentru arestarea lui Onea, insa cererea a fost respinsă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.