Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Second hand și la telefoane, nu doar pentru haine: un operator de telefonie din România scoate la vânzare telefoane recondiționate

Orange este primul operator de telefonie mobilă care include telefoane premium recondiționate în portofoliu. Compania își propune, astfel, să contribuie la reducerea impactului deșeurilor electronice asupra mediului înconjurător, prin mărirea portofoliului de telefoane recondiționate, arată Mediafax.

După un proces atent de recondiționare, telefoanele sunt repuse în vânzare online, la un preț redus semnificativ față de varianta nouă a aceluiași model. Cu alte cuvinte, clienții pot achiziționa smartphone-ul pe care și-l doresc la un preț avantajos în timp ce contribuie la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Campania „Premium pentru mine și natură” include dispozitive premium deținute anterior de alți utilizatori, care au fost recondiționate și aduse cât mai aproape de starea originală.

„Diversificarea portofoliului nostru prin includerea unor opțiuni eco-friendly reprezintă contribuția noastră la o economie circulară și răspunde nevoii clienților de a beneficia de telefoane de top la prețuri atractive. Prin alegerea unui telefon recondiționat, clienții contribuie la reducerea resurselor necesare pentru creearea, transportul și depozitarea unui nou telefon”, spune Pierre-Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer, Orange România.

Recondiționarea unui smartphone constă în procesul de readucere a unui produs folosit într-o stare foarte bună de funcționare, prin curățarea, înlocuirea și / sau repararea componentelor principale. Același proces asigură și efectuarea de modificări ale aspectului unui produs, astfel încât diferențele dintre acesta și un telefon nou să fie, pe cât posibil, imperceptibile.

Telefoanele au garanție de un an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.