Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secret Service se implică în scandalul dintre Trump şi fostul director FBI

NBC News
Secret Service, sua

Serviciul Secret al SUA, însărcinat îndeosebi cu protecţia preşedintelui american, a dat asigurări luni că nu dispune de înregistrări ale conversaţiilor de la Casa Albă ale lui Donald Trump, aflat într-un conflict cu fostul şef al FBI cu privire la amestecul Rusiei în alegerile din SUA, informează AFP, potrivit agerpres.

Afirmaţia acestui serviciu de protecţie a personalităţilor americane, ca răspuns la o solicitare din partea Wall Street Journal, intervine în plin conflict între preşedintele republican Donald Trump şi James Comey asupra dosarului rus care 'parazitează' preşedinţia americană.

Crin Antonescu îl 'DISTRUGE' pe Ludovic Orban: Ce DEZVĂLUIRI a făcut la România TV

Fostul şef al poliţiei federale a denunţat amestecul din partea preşedintelui în anchetă, în timp ce Donald Trump îl acuză pe Comey - pe care l-a destituit la începutul lui mai - că a minţit sub jurământ, şi a evocat posibile înregistrări care ar face ca toată lumea să fie de acord cu punctul său de vedere.

'Se pare, potrivit unei treceri în revistă a principalilor indicatori ai Secret Service, că nu există înregistrări referitor la cererea dumneavoastră', i-a răspuns cotidianului WSJ agenţia, care a creat pe vremea lui John F.Kennedy şi Richard Nixon sisteme secrete de ascultare.

Donald Trump a promis vineri că va spune 'într-un viitor foarte apropiat' dacă deţine înregistrări ale conversaţiilor sale private cu James Comey, ceea ce ar constitui, potrivit unora, o obstrucţionare a justiţiei. Comisia de Informaţii din cadrul Camerei Reprezentanţilor a cerut ca aceste înregistrări să fie prezentate, dacă ele există, înainte de 23 iunie.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, a eludat din nou această problemă, luni. 'Cred că preşedintele a spus foarte clar vineri că va răspunde pe cât de repede posibil' cu privire la această chestiune, a declarat Spicer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.