Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul de stat Ana Guţu deschide lista PMP pentru Senat, în Vrancea

Facebook
PMP

Secretarul de stat al Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova din Guvernul Orban, Ana Guţu, deschide lista Partidului Mişcarea Populară (PMP) filiala Vrancea pentru Senatul României, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii politice.

Ana Guţu, profesor universitar, a fost numită la începutul acestui an secretar de stat al Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova, printr-o decizie a prim-ministrului României Ludovic Orban. În trecut, Ana Guţu a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova timp de trei mandate.

Pe locul doi pentru Senat candidează Elena-Georgeta Micu Iliescu, profesor de limba franceză, urmată de Dănuţ Vulcan, antrenor de gimnastică de performanţă şi profesorul de educaţie fizică şi sport Cristinel Samoilă.

Citește și: DNA, lovitură cruntă pentru fostul ministru al sănătăţii. Suspiciuni de săvârşire a unor fapte de corupţie, în contextul comercializării de bunuri de uz medical

La Camera Deputaţilor lista este deschisă de fostul prefect al judeţului Vrancea, Sorin Hornea, preşedintele PMP Vrancea, urmat de preşedintele PMP Focşani, Mirela Bîznă, de secretarul general al PMP Vrancea, Alin Pascu, şi de inginerul Ilie Băcanu, consilier local în comuna Vulturu. Pe locul cinci la Camera Deputaţilor este inginerul Răzvan Ochiuz, urmat de juristul Camelia Bratosin şi de economistul Alexandra - Nicoleta Burlacu.

"Partidul Mişcarea Populară Vrancea va avea în Parlamentul României oameni profesionişti, oameni care înainte să acceadă în funcţii publice au demonstrat în domeniile lor că sunt profesionişti. Vrâncenii au ocazia, după atâţia ani, să fie reprezentaţi în Parlament de oameni oneşti, oameni neimplicaţi în scandaluri de corupţie, oameni care să facă pentru vrânceni, nu doar să vorbească. Vă garantăm că nu vom dormi în Parlament ci vom face legi în folosul vrâncenilor ", a declarat preşedintele PMP Vrancea, Sorin Hornea.

PMP Vrancea a depus marţi dosarele de candidatură pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.