Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general al ONU condamnă atentatul terorist de la Berlin

ban ki-moon

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a condamnat marţi 'atentatul terorist' care a avut loc cu o zi înainte la Berlin, când un camion a intrat în mulţimea adunată pentru un târg de Crăciun, omorând 12 persoane şi rănind alte câteva zeci, informează AFP. Atacul, care aminteşte de cel cu un camion-berbec comis în 14 iulie la Nisa şi soldat cu 86 de morţi, a fost de asemenea calificat drept 'act terorist' de cancelarul federal german Angela Merkel.

'Secretarul general condamnă atentatul terorist care a avut loc ieri seara la Berlin' şi îşi prezintă condoleanţele familiilor victimelor, se spune într-un comunicat al purtătorului său de cuvânt. Secretarul general al ONU, adaugă comunicatul, 'speră că orice persoană implicată în pregătirea acestei crime abominabile va fi adusă cât mai repede în faţa justiţiei', conform Agerpres.

Poliţia de la Berlin a anunţat marţi că şoferul camionului este 'probabil' în libertate, după ce a afirmat într-o primă etapă că a arestat un presupus autor al atacului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.