Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul Horaţiu Moldovan - 'Suntem în proceduri pentru achiziţia de măşti şi biocid - Populaţia trebuie să aibă o atitudine normală'

MS
Horatiu Moldovan

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Horaţiu Moldovan spune că România nu va fi în criză de măşti sau biocid, în contextul în care în prezent există o resursă minimă ce asigură tranziţia până săptămâna viitoare când vor fi achiziţionate aproximativ 5 milioane de măşti şi 25 de tone de agent de dezinfectare.

"Sunt proceduri de achiziţie în curs în timp de vorbim pentru măşti şi boocis. Sperăm să avem aproximativ 5 milioane de măşti şi 25 de tone de biocid săptîâmna viitoare", spune Moldovan într-o intervenţie publică.

Citeşte şi: ICCJ stabileşte termen de două luni în procesul lui Mircea şi Vlad Cosma, în care trebuie să stabilească definitiv unde se va rejudeca dosarul

El arată că 2"aum avem cantitatea necesară de măşti şi o vom augmenta la înceutul săptămânii viitoare".

Întrebat despre asaltul unor persoane asupra hzpermarketurilor secretarul de stat Moldovan arată că la acest moment nu este cazul ca populaţia să se îngrijoreze şi să recurgă la măsuri excesive.

"Populaţia trebuie să aibă o atitudine normală. Nu trebuie să existe niciun fel de teamă. Vom anunţa orice detaliu este necesar pentru a contura atitudinea privind această situaţie.

Avem si un numar de informare unde oamenii vor putea afla detalii privind evoluţia situaţiei şi alte date de interes", a mai arătat Moldovan.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.