Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretul-bombă al celui care vrea să fie premier - Firma lui Florin Cîțu, contracte la Teleorman

Florin Cîțu, noul prim-ministru desemnat de Klaus Iohannis să formeze un nou guvern, a fondat, alături de Daniel Dăianu și de fostul ministru tehnocrat al Muncii Dragoș Pîslaru, celebra companie GEA Strategy & Consulting SRL, care a fost abonată ani de zile la contractele pe fonduri europene cu instituții-cheie conduse de PSD.

Printre acestea se numără inclusiv cele cu Consiliul Județean Teleorman, condus la acel moment chiar de Liviu Dragnea, informează Antena3.

VIDEO - Mihai Chirica, accident de mașină în ziua când a fost anunțat candidat din partea PNL

Partenerii de afaceri ai lui Cîțu, atât din firma administrată de Dragoș Pîslaru, cât și dintr-o altă companie – Macroanalitica –, Daniel Daianu și un anume Laurian Lungu, au fost desemnați, în aprilie 2018, de fostul premier PSD Viorica Dăncilă să facă parte din Comisia Națională de Fundamentare a Planului Național de Adoptare a monedei euro.

Cîțu s-a evidențiat, în ultimii ani, drept un adversar feroce al PSD, iar scopul anunțat de el, după ce a fost desemnat de Klaus Iohannis în calitatea de candidat la funcția de prim-ministru, este „depesedizarea României”.

În cursul anului 2010, Florin Cîțu a decis să cesioneze părțile sociale deținute către o anume Laura Darie, născută în 14 august 1977, domiciliată în București, dar originară din Râmnicu Vâlcea, de unde este și actualul premier desemnat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.