Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secţia Clinica de Recuperare Cardiovasculară devine secţie exterioară a Spitalului de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara

Facebook
medic doctor spital

Secţia Clinica de Recuperare Cardiovasculară devine secţie exterioară a Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” Timişoara. Astfel, 48 de paturi vor fi disponibile pentru pacienţii cu COVID-19, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Prefecturii Timiş, decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

ANALIZĂ MĂSURI NOI propuse de Guvern pentru românii cu restanțe la plata datoriilor, din cauza pandemiei

”În Monitorul Oficial 960 din 19 octombrie 2020 a fost publicat Ordinul Ministrului Sănătăţii nr. 1791 /19 octombrie 2020 pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului sănătăţii nr. 555/2020 privind aprobarea Planului de măsuri pentru pregătirea spitalelor în contextul epidemiei de coronavirus COVID-19, a Listei spitalelor care asigură asistenţa medicală pacienţilor testaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în faza I şi în faza a II-a şi a Listei cu spitalele de suport pentru pacienţii testaţi pozitiv sau suspecţi cu virusul SARS-CoV-2. Conform acestui Ordin Secţia Clinică de Recuperare Cardiovasculară devine secţie exterioară a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumofiziologie Victor Babeş Timişoara. Noua secţie de tratare a pacienţilor testaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 va funcţiona cu un număr de 48 de paturi”, se arată în comunicat.

Numărul cazurilor de COVID - 19 este în continuă creştere în judeţul Timiş, iar Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara se confruntă cu o lipsă a locurilor pentru pacienţii cu coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.