Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 4 al Municipiului București se pregătește de sărbători. Aprindem luminițele în ajun de Moș Nicolae

Primaria Sectorului 4
sector 4 craciun luminite

Sectorul 4 îmbracă în acest weekend hainele de sărbători. Așa cum v-am obișnuit până acum și în acest an, în ajun de Moș Nicolae, în sectorul nostru aprindem luminițele.

Milioane de beculețe colorate, ghirlande și figurine tridimensionale vesele vor împodobi străzile, bulevardele și intersecțiile din sector spre bucuria celor mici, dar și a noastră, a tuturor.

Astfel, cele mai circulate artere - Bd.Alexandru Obregia, Bd.Constantin Brâncoveanu, Bd. Tineretului, Bd. Gheorghe Șincai, Bd. Metalurgiei, Șoseaua Olteniței, Șoseaua Berceni, Calea Văcărești și strada Turnu Măgurele au fost decorate din timp cu perdele luminoase în așteptarea sărbătorilor de iarnă.

Pentru a completa decorul de sărbătoare, împodobite au fost și principalele intersecții, precum Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului – Văcărești și Apărătorii Patriei.

Instalațiile vor fi aprinse duminică, 5 decembrie a.c., în ajun de Moș Nicolae și vor lumina Sectorul 4 până la începutul lunii Ianuarie.

“Este pentru al doilea an la rând în care sărbătorile de iarnă ne găsesc într-un context special, generat de pandemia de Covid-19 care ne-a pus pe toți la grea încercare.  Însă, din toate acestea am învățat că doar uniți putem trece peste orice. Fie ca aceste sărbători să aducă în sufletul nostru putere, încredere și speranță că totul va fi bine. Cu aceste gânduri vă doresc să petreceți sărbătorile, alături de familie și de cei dragi”, a declarat Daniel Baluță, Primarul Sectorului 4.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.