Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 6 dă semne că începe să iasă din beznă

palada

PSD va câștiga și Sectorul 6, nu doar în celelalte sectoare, susține sociologul Mirel Palada pe contul său de Facebook:

”Pe măsură ce se apropie momentul adevărului, ziua de întristare și de suspin pentru toți pufoșii care n-au alt program în viață decît “huooo PSD”, cu atît sînt semne din ce în ce mai clare de disperare. Au început să-și dea seama că pierd și că nici dacă pică meteoritul nu se poate schimba ceva.

Iaca, bunăoară, pe lîngă sectorul 1, și sectorul 6 este o altă felie de București pe care liberalii o vor pierde, deși pînă recent eram obișnuiți să le considerăm sectoare liberale. Pe zi ce trece e din ce în ce mai clar că Gabriel Mutu va cîștiga cursa electorală și va fi viitorul primar al sectorului 6, un sector vitregit de soartă rău de tot pe vremea multiplelor administrații liberale: Poteraș, Mănescu.

Dintr-unul din cele mai dichisite sectoare ale Bucureștiului, în care mulți își doreau să locuiască, săracul sector 6 a ajuns un soi de ciuca bătăilor, un maidan varză prin care te plimbi de parcă ai merge la filme post-catastrofice. Locul său în ierarhia de prestigiu, dintre sectoarele dormitor, a fost luat de sectorul 3, de departe cel mai bine gestionat sector în acest moment.

E timpul ca și sectorul 6 să-și revină din visul rău în care tot zace de vreo 10 ani de zile. Gabriel Mutu să facă bine să pună pe picioare acel sector care suferă suferă suferă, să-l scoată din purgatoriu.

PS: nu, liberalul Mironescu nu va fi nici măcar pe locul 2. Pe locul 2 va fi Florescu, independentul. Ca și în sectorul 1, unde Nazare suferă și el de lipsă de atractivitate la alegători, și Mironescu este tot un pufos care o s-o dea de gard rău de tot. Sînt varză, săracii liberali.

Vai de capul lor de anti-pesediști. Altceva nu știu de la viață...”, susține șeful SOCIOPOL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.