Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 6, fruntaș la deszăpezire în București / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
zapada viscol iarna

Sectorul 6 din București a fost fruntaș la deszăpezire după prima ninsoare puternică din 2017 din București. S-a intervenit cu 22 de utilaje pentru încărcarea şi transportarea zăpezii. Alte 24 de pluguri acţionează pe arterele principale, pentru lărgirea căilor de acces ale autovehiculelor. 10 utilaje împrăştie soluţie antiderapantă pe aleile secundare, pentru a preîntâmpina efectele temperaturilor foarte scăzute.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a convocat o ședință operativă cu partenerii primăriei din piețele agroalimentare din sector. La ședință s-au prezentat reprezentanții piețelor Drumul Taberei 1 și 2, Chilia Veche, Veteranilor 1 și 2, Orizont și Crângași, conform romanialibera.ro.

"La nivelul Sectorului 6, de 72 de ore intervenim continuu pentru a deszăpezi. Așteptăm de la partenerii noștri același nivel de implicare. Îmi doresc ca în comunitatea noastră cu toții să ținem cont de calitatea serviciilor oferite cetățeanului. Primăria cere tuturor partenerilor săi să își asume această calitate și își facă tot ce ține de ei cu corectitudine, deoarece nu vom accepta nici un fel de compromisuri", a declarat primarul conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.