Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şedinţă de taină în PSD: Se pun la cale execuţiile din CEx (surse)

PSD

Şedinţa Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a fost convocată pentru luni, la ora 12,00. Reuniunea va avea loc la Parlament, la sala grupului parlamentar al PSD. Duminică seara, mai mulţi lideri PSD fideli lui Liviu Dragnea s-au întâlnit în Bucureşti (la Palatul Parlamentului), pentru a pregăti strategia de urmat în şedinţa CExN de luni.

CITEȘTE ȘI: Stresul de la birou, una dintre principalele surse de boli. Cum să îl combaţi

Fidelii lui Dragnea discută în Bucureşti, la ora publicării acestui articol, despre deciziile care urmează să fie luate în Comitetul Executiv Naţional. Se discută şi despre subiectele anunţate vineri de Liviu Dragnea - propuneriloe pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară şi pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului. La ASF, se pare că favorit este actualul preşedinte, iar la CNA nu există surprize.

Cel mai fierbinte subiect îl reprezintă eventualele sancţiuni care ar putea fi adoptate în şedinţa CExN de luni. Astfel, liderii întruniţi duminică seara în Bucureşti ar dori excluderea lui Adrian Ţuţuianu din partid, pentru a da un exemplu, în contextul apariţiei în presă a unor înregistrări din şedinţele PSD Dâmboviţa, în care Ţuţuianu îşi jignea diverşi colegi, inclusiv miniştri.

Pe de altă parte, potrivit unor surse politice, tabăra anti-Dragnea s-a pregătit pentru o eventuală sancţionare a "puciştilor". Astfel, dacă se va decide excluderea din partid a unuia dintre aceşti, ceilalţi lideri anti-Dragnea îşi vor da demisia şi vor anunţa că vor susţine, alături de parlamentarii fideli, o viitoare moţiune de cenzură.

Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu, Paul Stănescu, Marian Neacşu, Mihai Tudose, Marcel Ciolacu şi chiar Dumitru Buzatu sunt câţiva dintre liderii PSD care i se opun preşedintelui Liviu Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Cercetătorii americani dezvăluie efectul MINUNE al consumului de varză roşie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.