Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şefa DNA Oradea nu vede probleme în propria ogradă: 'Aceste înregistrări au creat o imagine greşită asupra situaţiei'

dna

Felicia Popovici, procurorul-şef al DNA Oradea, neagă că structura de parchet pe care o conduce ar fi făcut abuzuri, după ce în spaţiul public au apărut înregistrări în care procurorii din subordinea sa plănuiau să facă dosare penale unor judecători, pentru a-i "linişti".

"Este evident că este un demers denigrator al procurorilor din DNA Oradea. Sunt reiterate aspecte care au fost tranşate defintiv de Inspecţia Judiciară şi de Parchetul General. În mod real apreciem activitatea judecătorilor profesionişti din România. Aceste înregistrări au creat o imagine greşită asupra situaţiei. În realitate situaţia nu este aşa", a afirmat Popovici, la B1 TV.

CITEȘTE ȘI: Singurele 2 preparate pe care ar trebui să le mănânci ÎN TIMPUL călătoriei cu avionul

Şefa DNA Oradea afirmă că nu există o stare de tensiune între procurorii DNA Oradea şi judecătorii din Oradea. "Aşa a fost prezentat în presă. Însă realitatea este alta. Nu există o stare conflictuală între procurorii DNA Oradea si instanţe", a afirmat Popovici.

Felicia Popovici a mai afirmat că DNA Oradea nu are nimic în comun cu DNA Ploieşti, pentru că nu există abuzuri dovedite ale procurorilor bihoreni. "Nu există niciun punct comun (între DNA Ploieşti şi DNA Oradea), din punctul meu de vedere. Nu există niciun punct comun, având în vedere că nu s-a constatat în mod real niciun abuz realizat de procurorii din DNA Oradea. Solicit oricărei persoane care cunoaşte că s-au făcut astfel de abuzuri să le facă publice şi să sesizeze organele judiciare competente", a mai precizat şefa DNA Oradea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.