Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şefa Senatului îşi pune colegii în cap: După pensiile speciale, vrea să elimine şi alte beneficii ale parlamentarilor/ VIDEO

Facebook
Ludovic Orban Anca Dragu plen reunit

Preşedinta Senatului, Anca Dragu, a vorbit la Antena 3 despre posibilitatea unui proiect de lege care să elimine anumite beneficii pentru parlamentari, în contextul în care aceştia au gratuitate la transportul feroviar, aerian, au bani de carburant, de cazare şi diurnă, că ar putea fi depusă o astfel de iniţiativă legislativă.

„Am putea depune, sigur că da. Am putea depune chiar şi după ce trece bugetul, dar ar putea venit şi zilele acestea pe plen, în dezbaterea pe buget. Cel mai bine ar fi să avem bugetul aprobat acum, pentru că este un document extrem de important pentru toţi investitorii, nu numai străini, pentru investitorii români, pentru oamenii care au afaceri, pentru micii întreprinzători. Deci acest document haideţi să îl aprobăm aşa cum el a fost deja discutat în comisii şi apoi să ne uităm şi la parlamentari. Aţi văzut că deja am tăiat pensiile speciale ale parlamentarilor, tocmai pentru că acolo a fost mai uşor să acţionăm şi a fost un semnal pe care l-am dat că aceste beneficii nemeritate trebuie să dispară şi să dispară de la noi. Adică puterea exemplului mi se pare cea mai bună”, a declarat Anca Dragu.

Parlamentul dezbate luni, în plen reunit, proiectul legii bugetului de stat şi proiectul legii bugetului asigurărilor sociale pe 2021, iar votul final va fi dat marţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.