Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şefii Federaţiei se tem de procesul dezafilierii Universităţii Craiova: Ce s-ar putea întâmpla

Adrian Mititelu

Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, a prevăzut finalul fotbalului românesc în cazul în care instanța va obliga Federația să plătească 220 de milioane de euro către Adrian Mititelu, așa cum cere fostul patron al Universității Craiova ca prejudiciu în dosarul dezafilierii echipei de fotbal, conform gsp.ro.

"Dacă se va accepta recuperarea banilor din partea FRF, ar însemna distrugerea începând de azi a fotbalului românesc. Adică distrugerea celui mai iubit sport din România și al sportului cu cel mai mare impact în țara noastră.

Vă rog să vă imaginați că de azi vor rămâne fără loc de munce sute de persoane: antrenori, jucători, staff medical. Adică vor dispărea peste 250 de cluburi care aparțin de FRF. Vă rog să vă imaginați distrugerea tuturor proiectelor aflate în derulare de FRF. Mă refer la turnee și la olimpiade școlare la care participă o mulțime de copii din România. Vă rog să vă imaginați că România nu va mai avea echipe naționale de copii și juniori, nu va mai avea echipă națională de seniori. Echipa națională ar trebui să se retragă din toate turneele.

România și Bucureștiul ar putea pierde șansa uriașă de a organiza EURO 2020, poate cea mai importantă competiție la care România ar putea fi gazdă. Vă rog în final să vă imaginați că sute de sate, comune, orașe și municipii ar rămâne fără activitate sportivă. Ar fi nevoie de zeci de ani ca lucrurile să revină la normal", au fost cuvintele spuse de Bodescu în fața instanței.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.